onsdag 19 februari 2014

Det är tungt just nu....

Ja första veckan i nya fasen gick hur bra som helst det kändes som att kroppen svarade bra och i någon övning var resultatet överraskande högt enligt Gustav och hur kul är inte det? Även konditionspassen flöt på riktigt bra och jag såg hela tiden fram emot nästa pass....

I måndagskväll vände dock allt jag började frysa som en galning och mådde allmänt kasst. Fick väldigt dålig sömn då jag vaknade till nästan en gång i timmen... När det väl var dags att kliva upp igår så var jag väldigt yr och det snurrade så fort man gick ett par steg. Hade även ont i halsen men det har avtagit lite tills idag och känner mig lite bättre men långt ifrån hundra tyvärr... Har blivit många muggar med varmvatten och färsk ingefära när det gäller mat har det däremot varit tyngre... Igår fick jag under hela dagen i mig fyra ägg och två avokado. Idag har det varit lite bättre och har lyckats få i mig fyra ägg och en mindre portion med potatis, fläsk och löksås. Aptiten finns inte där och det underlättar inte direkt.

Nu hoppas jag på att få riktigt bra sömn inatt och att man känner sig nästan återställd imorgon. Allt detta stillasittande och liggande gör ju bara att man får ont överallt och blir sjukt stel.... Har redan smått panik över att inte kunna göra något men hade det inte varit OS på tv så vet jag inte vad jag hade tagit mig till!

måndag 10 februari 2014

Motiverande vecka!

Ja då har det gått en vecka i fas 4 och det känns kanon. Träningspassen förra veckan bestod mkt av att just ta reda på mitt max i ett antal övningar tex bicepscurl och axelpress. Nu har vi dessa resultat och det var helt klart lite extra motiverande att vilja prestera mer. Kommer att träna mer i denna fasen än jag gjort tidigare men kommer dock att lyssna på kroppen så man inte kör slut på den helt.

Något som kändes riktigt skönt förra veckan var att jag kom igång med konditionen igen och det funkade bra men var framförallt riktigt skoj vilket gör det mycket lättare. Kosten funkar bra eventuellt ska jag dock ändra lite på min taktik på mina fastedagar då jag i nuläget inte äter något förrän på kvällen och det märks av på eftermiddagarna då jag känner mig rätt slö och seg men vi får se som sagt.

Mycket träning och en hel del OS det är det som väntar nu ett par veckor framöver kan det bli mycket bättre????

måndag 3 februari 2014

Nästa fas!!!

Ja precis som rubriken säger så går jag nu in i en ny fas som vi kallar maxstyrka.
Träningspassen kommer ändras och precis som det låter ligger fokus på att få ut max hela tiden!
Få reps och längre vila för att orka med. Även kosten ändras lite nu och skillnaden blir att jag kommer ha två dagar i veckan då jag fastar och får äta max 600 kcal. Har idag haft första av dessa dagar och visst har man varit hungrig men har gått rätt bra . Nu har jag precis intagit dagens måltid som bestod av närproducerat nötkött, broccoli, ett par oliver och till det serverades ett glas citronvatten.

När det gäller konditionen så kommer den ligga kvar på samma sätt som innan jag blev sjuk och jag hoppas verkligen att jag kan komma igång med den nu här denna alternativt nästa vecka då jag nu sedan mitten av december fått hålla igen på denna och bara kört promenader för att hålla igång.



Nu kör vi stenhårt de sista två månaderna och det börjar med en promenad med förhoppningsvis gott sällskap för att sedan sjunka ner en stund i soffan tillsammans med en kopp ingefärste innan en god natts sömn!!