onsdag 27 november 2013

Tough Viking 2014!

Jaha då var de klart! Hittills är vi tre tappra brandmän som har anmält oss till Tough Viking i Göteborg nästa år!!! Sjukt taggad redan!! BOOOOHYAAAAAA

http://toughviking.se/



tisdag 26 november 2013

Känslan i kroppen!

Jaha nu har det typ gått två månader sen vi drog igång de här projektet och jag känner mig jävligt mycket piggare i kroppen överlag. Helt säker på att jag ökat min muskelmassa och blivit starkare! Innan vi började så kände jag mig i hyffsad form men nu när jag tänker tbx så var nog inte fallet... hehe!!! När vi börade träningen så kände jag lite att hmmm den här träningen kanske inte är min grej redigt för jag har ju varit den där killen som stod nere på gymmet o ville pumpa bröst o biceps för o se grov ut men när jag nu kommit in i denna typ av träning så har jag mer o mer börjat förstå mig på kroppen och har betydligt roligare när jag tränar nu än innan!!! Kettlebells som jag aldrig tidigare använt kommer i framtiden att användas en hel del av mig så känns det iaf nu och citerar min pt: Är kettlebellsvingen världens bästa övning?? Jävligt kul och blir en duktig genomkörare i kroppen ;)

I helgen blev de ett riktigt skönt konditionspass på ca 80 min och det innehöll löpning, roddmaskin och lite avslutande cykling! Skrev lite med Gustav efter detta och sa att jag kände mig jävligt pigg och då sa han att jag måste tänka på o vila med så jag inte blir sjuk... Igår mådde jag rätt kasst och trodde att ja skulle bli ordentligt förkyld och att de skulle hålla i sig och sabba minst en veckas träning... Men idag har jag blivit piggare ju längre dagen har gått och blev ett riktigt bra pass på gymmet innan!! Jag känner verkligen hur jag har kommit in i detta nu och hur viktigt det är att få i mig tillräckligt med käk och sova mina timmar för att kunna prestera! Ska bli sjukt skoj o se vad detta slutar!

Nästa vecka väntar en ny träningsfas och även kroppsmätning så då får man se om det hänt något eller om man bara lurat sig själv när man kollat i spegeln ;)

söndag 17 november 2013

Ytterligare en träningsvecka genomförd!

Ja då har det redan gått en hel träningsvecka till och det känns hur gött som helst. Denna veckan har jag gått upp på tre styrkepass och tanken är att ja ska köra minst två konditionspass i veckan också. Två av styrkepassen kommer fortsätta precis som innan men det tredje blir nu helt baserat på bänkpressen och hur jävla skoj låter inte det då??? Bänkpress e ju bara så fint!!!

Har precis avnjutit lite käk bestående av stekta fläskkotletter, pumpafrön, plommon och ett par dadlar!! Låter kanske inte så lockande för vissa av er men jag klagar inte! Brukar alltid vara massa snack om att man inte kan kombinera det ena o de andra men vafan säger jag palla vara så känslig med de då??? Omväxling förnöjer ju sägs d ;)

Nu blir det någon timme i soffan o kika på Band of Brothers som jag äntligen fått tummen ur  börjat kika på ja aningen efter alla andra men bättre sent än aldrig ;) Efter det väntar Partaj och Café Bärs går ju inte missa vad dom har för go sketch om Isaksson idag ;)


Börjar återigen få in den där krigarkänslan i skallen när ja tränar och hör inombords hur både Hakka o Mr T citerar Ronnie Coleman o skriker följande på en när man kör:

torsdag 7 november 2013

Mindre bra vecka!!!

Ja som rubriken säger har detta inte varit någon bra vecka...
Började i måndags med löpning och allt kändes kalas både innan under och efter passet och så långt allt frid o fröjd. Vaknar upp på tisdagen och mår kasst huvudet värkte och jag kände mig helt väck i skallen.... Detta medgav att jag fick lämna återbud till tisdagens PT pass på gymmet tyvärr men vi träffades ändå och diskuterade allt mellan himmel o jord kan man väl säga ;) hehe!!! Mådde lite bättre framåt kvällen dock så passade på o dra o kolla på Rottne Ifs herrar som hade bortamatch mot Öjaby i Gemla. Det blev en lätt seger med 13-0 som borde varit mer enligt mig och antagligen alla andra med...

 Igår kändes kroppen bättre men inte helt hundra så valde att istället för att chansa så tog jag en lugn kväll och drog upp till Vetlanda för att kolla lite bandy. Vet inte om jag ska tycka att det var ett bra lr dåligt slutresultat då man har känningar i bägge lagen men Hammarby stod tillslut som segrare. Nu är det redan torsdag kväll och klockan har passerat 18:30 och min tanke är att kika lite hockey förhoppningsvis visar Sverige vart skåpet ska stå... Blir även att packa o planera lite inför helgen då det redan imorgon 05:30 bär av mot Stockholm för en syndarhelg med go mat lite bärs och whisky och inte minst metalkonsert!!!!!! Äntligen ska man få se Five Finger Death Punch och även Avenged Sevenfold som jag redan sett en gång innan men de är ju ett gäng trevliga grabbar o lyssna på de med!! hehe!!! Blir nog fan att köra ett pass på gymmet nere i källaren ikväll med för är sjukt sugen på o lattja me lite vikter ;)