söndag 17 november 2013

Ytterligare en träningsvecka genomförd!

Ja då har det redan gått en hel träningsvecka till och det känns hur gött som helst. Denna veckan har jag gått upp på tre styrkepass och tanken är att ja ska köra minst två konditionspass i veckan också. Två av styrkepassen kommer fortsätta precis som innan men det tredje blir nu helt baserat på bänkpressen och hur jävla skoj låter inte det då??? Bänkpress e ju bara så fint!!!

Har precis avnjutit lite käk bestående av stekta fläskkotletter, pumpafrön, plommon och ett par dadlar!! Låter kanske inte så lockande för vissa av er men jag klagar inte! Brukar alltid vara massa snack om att man inte kan kombinera det ena o de andra men vafan säger jag palla vara så känslig med de då??? Omväxling förnöjer ju sägs d ;)

Nu blir det någon timme i soffan o kika på Band of Brothers som jag äntligen fått tummen ur  börjat kika på ja aningen efter alla andra men bättre sent än aldrig ;) Efter det väntar Partaj och Café Bärs går ju inte missa vad dom har för go sketch om Isaksson idag ;)


Börjar återigen få in den där krigarkänslan i skallen när ja tränar och hör inombords hur både Hakka o Mr T citerar Ronnie Coleman o skriker följande på en när man kör:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar