onsdag 18 december 2013

Ofrivillig vilovecka...

Suck! Nu sitter man här hemma i soffan med en förkylning som satt sig på lungorna och vill det sig illa så kan det bli något mer typ lunginflammation... Lite nere av ett sånt här bakslag blir man men kommer att fortsätta o ha motivationen uppe genom att beta av ett par filmer som gör en taggad för fortsättningen.

Föra veckans första pass gick alldeles utmärkt och allt kändes lätt och jag blickade bara framåt... I lördags var det dags för veckans andra pass men då kroppen kändes skum så blev det ett lugnare pass utan speciellt stor belastning men kändes ändå jävligt gött efteråt o det var precis som om jag lyckats trycka ut det som gjorde att kroppen kändes skum... I söndagskväll dök dock en retlig hosta upp och den satt i hela måndagen och igår var jag helt förstörd på jobbet och pallade inte göra något alls så fick bli att gå hem o sen dess har jag mer eller mindre bara legat o glott på film eller sovit. Känner mig lite piggare idag men så fort man gör minsta lilla sätter d igång igen så blir nog nårra timmar till i soffan innan denna skiten är borta...

Förhoppningen ligger på att under julveckan köra på för fullt igen och det hoppas jag verkligen funkar för jag e laddad på o gå framåt... Har även börjat dona lite med o få upp lite schyssta bilder nere i gymmet som man kan använda som motivation... Får se hur de blir när det är "klart" hehe!!!

söndag 8 december 2013

Testdag!!

2 månader in i denna resa var det alltså dags att göra första omgången maxtester sedan vi började! Kroppen har kännts bra denna veckan och jag kände att det måste ha hänt något iaf... Resultatet kommer ni kunna läsa längst ner men innan vi kommer dit vill jag förklara de olika faserna som jag går igenom då jag fått en väldigt bra beskrivning av dessa på ett sätt som vi "vanliga" kan förstå... Hehe!

Fas 1-2:
Teknik + uthållighet + kroppskontroll

Fas 3: Bygga muskler (Denna började jag själv med nu i veckan som varit)

Fas 4: Max styrka. Här ska vi få ut så mkt som möjligt av de vi bygger upp i fas 3.

Fas 5: Få kroppen att utveckla så mkt energi som möjligt på så kort tid som möjligt med andra ord EXPLOSIVITET

Efter att kört 2 pass i fas 3 förstår jag varför min käre vän Gustav pratat om att där kommer du få slita... man får helt klart känna att man lever under denna fasen för här är det bara o ge sig fan på att klara av det... Musklerna får jobba nåt otroligt och mjölksyran blir enorm... Sjukt gött känns de när man är avklarad med passet!! hehe.









Här följer resultaten från dagen

Marklyft: 132,5 kg ------> 140 kg
Bänkpress: 90 kg -----> 100 kg
Midjemått: 106 cm ------> 99 cm
Armar: oförändrat 38 cm

Midjemåttet är det Som förbryllade Gustav mest med tanke på att jag käkar så pass mkt dagligen och ligger på ett stort kaloriöverskott och ändå tappat så mkt runt midjan. Han blev även positivt överraskad viktmässigt i båda övningarna och för att citera honom: Du presterar ju när du inte ska prestera hehe!!! Det är ju inte förrän nu vi har gått in o ska börja bygga muskler på allvar! Ska bli sjukt kul o se vart detta slutar.

Vill förtydliga mitt mål lite och jag har ju inga planer på o tappa nåt vidare i vikt utan jag känner mig rätt trygg där jag ligger nu jag vill bygga muskler och bli större på det sättet. Annars hade vi tränat på ett helt annat sätt och ändå får vi dessa resultat på midjemåttet!

Sitter du nu själv och vill ändra på din kropp lr ditt levnadssätt tveka inte att ta kontakt med Gustav! Jag är sjukt nöjd hittills!!!

tisdag 3 december 2013

Första veckan i december fan va underbart!!!

Ja nu är vi alltså inne i December och det betyder att jag har gått in i en ny fas och här ska de byggas muskler sägs de ;) hehe!!Kroppen kändes sådär igår men såg till o ta en lugn kväll trots att det var brandkårsövning men efter det såg ja till o f¨å mig en ordentlig sömn och idag har jag kännt mig riktigt pigg och jag börjar känna min kropp mer o mer så de enda jag önskar nu är rejält med snö och minusgrader!! Är det vinter ska de fan vara vinter med!! Idag har jag alltså haft första passet i  denna byggarfas som vi kan kalla det om jag nu fattat rätt ;) hehe!! kändes jävligt gött nästan allt och känner mig rätt pigg nu någon timme efter så de får nog bli att köra på ännu hårdare kanske....

Som om det inte vore nog med att vi är inne i första veckan i December vilket alltid är gött för det betyder snart lite ledigt från vanliga jobbet... Detta året har jag inte ens jouren i räddningstjänsten under ledigheten och det var många år sen jag var ledig både jul och nyårs veckan... Undra vad man ska göra med all tid? JA ni tänker rätt jag ska träna och sköta min kost så kanske till o med en annan kan dra en eller annan blick på beachen i sommar... Får hoppas att Gustav, Hakka, CC och mr T kan dela med sig lite blickar ;) hehe!!! Denna veckan blir ju bara bättre när man tänker på fredagens pass då är det dags för kroppsmätningar och det är både nervöst och lockande... Tror att det har hänt saker men man vet ju aldrig... Vikten ligger iaf stadigt på ca 101 kg så de borde ju hänt nåt med midjemåttet iaf!! Som om det inte vore nog med detta så blir det även ett maxnings pass på söndag för att stämma av hur vi ligger till och det är ju alltid awesome!!!!

Kommer uppdatera på fredag alternativt söndag efter maxpasset med siffror om hur jag ligger till nu efter två månader!! Det är alltså två tredjedelar kvar av de här projektet så nu ökar vi!!!!!

Ni som varit med mig nere på gymmet ni förstår hur jävla bra denna text passar på mig så fort ja kör något!!! Hahah